⚡️Руският посланик в Италия подаде иск срещу Stampa за текст, в

...
⚡️Руският посланик в Италия подаде иск срещу Stampa за текст, в
Коментари Харесай

Хроника на една война - 25.3.2022 г.

⚡️Руският дипломат в Италия подаде иск срещу Stampa за текст, в който става дума за убийството на Путин. " В Наказателния кодекс на Италианската република има отговорност за подстрекаване за осъществяване на закононарушение и прослава на престъпление (до 5 г.) ", - пояснил посланикът.

СНИМКА ⚡️Обикновен съветски редови войник получава към 177369 рубли /3100 лева./ да са взе участие във войната. Старшина - към 3800 лева Това са заплатите, с които се притеглят доброволци в Дагестан. 

⚡️Русия стана жертва на модерната в този момент на Запад " просвета на анулацията ". Това съобщи съветският президент Владимир Путин на онлайн среща с държавни лауреати в региона на културата и изкуството за деца и юноши, както и с млади културни дейци. Тя бе във връзка Деня на културните служащи в Русия.

⚡️Ердоган: Украйна се е съгласила да откаже от присъединението към НАТО и да не разполага на своя територия нападателни оръжия. Освен това, Украйна се е съгласила да даде на съветския език статут на формален. Четвъртата точка, по която е реализирана договореност е сигурността на Украйна да бъде обезпечена от интернационалната общественост. Както посочи президентът на Турция, Украйна не прави отстъпки за признаването на съветския статут на Крим и републиките Донбас.

⚡️Ирландският вестник Irish Independent пусна публикация на украински език.

⚡️Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис покани Зеленски да приказва пред гръцкия парламент. Поканата е била отправена в телефонен диалог през днешния ден. Още не е избрана дата за видеобръщението

СНИМКА ⚡️Американският президент Джо Байдън дойде в полския град Жешов - на 100 км от украинската граница. Той се видя с разположените неотдавна в региона бойци от 82-а въздушно-десантна дивизия на американската войска.

⚡️В същото време полският президент Анджей Дуда не съумя да посрещне Байдън в родината си. Самолетът на полския президент, който също летеше за Жешов, претърпя повреда и се върна назад във Варшава. Дуда дойде в Жешов с авариен аероплан.

⚡️Централната банка на Русия наложи контрасанкции върху " неприятелските страни " - бяха наложени ограничавания върху придвижването на капитали, възбрана за продажба на скъпи бумаги от задгранични вложители и възбрана за изтеглянето на средства от съветската финансова система. Всичкото съветско злато се намира на наша територия, успокои още ЦБ РФ.

СНИМКА ⚡️Селфи на елементарни туристи разкри къде се намира Алла Пугачова и Максим Галкин - хотел " Даниел ", Херцлия-Питуах, Израел.

⚡️Washington Post: Белият дом преглежда „ трагична ескалация на глобите “ против Русия, защото въздействието на актуалните ограничения върху съветската стопанска система остава неразбираемо.

 

⚡Зеленски присъди купата „ Град-герой на Украйна “ на още четири града: Буча, Ирпен, Николаев и Ахтирка.

⚡Шолц: Германия няма да заплаща за газ и нефт в рубли

⚡ " Не мисля, че някой в ​​Европа в действителност знае по какъв начин наподобяват рублите. Никой няма да заплаща за газ в рубли " - министър председателят на Словения

⚡Плащането в рубли за газ е нарушаване на договорите - министър председателят на Италия

⚡Френските компании сами вземат решение дали да работят в Русия - Макрон

⚡Харков е обстрелван с ракети " Калибър ", изстреляни от Черно море. 

⚡Въоръжените сили на РФ нападнаха петролна база покрай Василков южно от Киев.

⚡Евакуационен трен 43 Киев - Ивано-Франковск попадна нощес под обстрел покрай Киев, оповестява Укрзализниция. В три вагона бяха счупени прозорци. Никой не е потърпевш.

⚡Дойде края на еднополюсния свят. Американците към този момент не са господари на планетата Земя “, сподели Медведев в изявление.  " Способен ли е някой от огромния бизнес да повлияе на позицията на управлението на страната даже минимално, в случай че въобще е кадърен? Казвам ви напряко: не, не могат ", споделя Медведев. И още: " Сметките, че посредством ограничавания върху съветския бизнес, Западът по някакъв метод ще повлияе на властта в Кремъл са " безсмислени, глупави и неразумни "

⚡Президентът Зеленски се срещна в Киев с ръководителите на парламентите на Латвия, Литва и Естония.

⚡„ Съединени американски щати и НАТО не са в положение да съдят която и да е страна, до момента в който не се извинят и не компенсират вредите и страданията, които са предизвикали на народите на Югославия, Ирак, Сирия и Афганистан “, сподели Хуа Чунин, представителка на китайското Външно министерство.

⚡Сърбия означи годишнината от бомбардировките над Белград с митинг под надпис " Ние сме срещу НАТО ".

⚡Двете страни размениха пленници - украинската страна изпрати 11 цивилни съветски моряци, които бяха избавени от наводнения транспортен съд край Одеса. 19 украински цивилни моряци от избавителния транспортен съд Sapphire бяха върнати назад от руснаците.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР